Tijdregistratie voor ieder gebruik

Zeiterfassung

De arbeidsmarkt verandert in een snel tempo. Het flexibel werken blijft toenemen, intelligente werktijdmodellen ontstaan. Werktijden op vertrouwelijke basis, minimumloon of gewoon uw wens om het beste te voldoen aan de behoeften van uw medewerkers, vereisen een nieuwe manier van tijdregistratie.

Tijdregistratie met Interflex/Allegion is gemakkelijk, uiterst flexibel en controleerbaar voor u. Onze tijdregistratie systemen en inkloksoftware voldoen aan de vraag naar mobiliteit en zijn daarom niet aan een bepaalde locatie gebonden.

Dankzij web-oplossingen en mobiele applicaties is een nauwkeurige registratie van de werkuren op elk moment en op elke plaats mogelijk. Hierdoor kunnen ook medewerkers in de tijdregistratie geïntegreerd worden, voor welke tot dusver geen economische kosten-/batenverhouding mogelijk was doordat ze in de buitendienst werken of verschillende standplaatsen hebben. Zo wordt de tijdregistratie voor alle medewerkergroepen een uniform proces. Het vermindert de administratieve rompslomp op de personeelsafdelingen en verhoogt

voor u de zekerheid dat er een correcte loonbetaling plaatsvindt. Hiermee bereid u uw bedrijf optimaal voor om toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen aan te gaan. Ongeacht of het gaat om werktijdtellers voor lange tijd, part-time werk, tijdelijk werk, sabbaticals of vervroegde pensionering.

 

 

 

Intelligente interfaces – directe koppeling

Als onderdeel van een naadloze tijdregistratie biedt Interflex/Allegion voor elke toepassing en elk bedrijf de juiste oplossing – uw specifieke eisen zijn hierbij beslissend. Ons portfolio omvat badgelezers voor binnen- en buitengebruik, registratieapparatuur voor de productie, informatie- en toegangsterminals en weerbestendige poortterminals. Hierbij worden alle gebruikelijke leesmethoden zoals LEGIC of MIFARE ondersteund. Om te voorkomen dat u moet investeren in speciale tijdregistratiehardware, ofwel kloksystemen, kunt u al aanwezige middelen zoals smartphones, tablets en pc's als registratieapparaten gebruiken.

Interface met geïntegreerde software-oplossingen: doordat de tijdregistratie van de tijdafrekening kan worden ontkoppeld, blijft gehele flexibiliteit bestaan bij het integreren van uw bestaande verloningssystemen. Uw gegevens kunnen in de Interflex/Allegion tijdbeheersoftware of externe systemen, zoals SAP met gestandaardiseerde, resp. gecertificeerde interfaces zonder dataverlies worden overgedragen.

 

 

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.