Tijbeheer naadloos integreren

Zeitwirtschaft

Voor bijna elke medewerker heeft de juiste begeleiding en berekening van persoonlijke werktijdaccount het grootste belang. Hiervoor zorgt u met tijdbeheer van Interflex/Allegion. Het systeem compenseert niet alleen de afrekeningsparameters van verschillende CAO's, maar ook alle wettelijke en interne voorschriften en afspraken.

Normaal gesproken vormen de afrekeningsprogramma's voor de lonen en salarissen, het "leidende personeelssysteem" binnen een bedrijf.  Het tijdbeheer van Interflex/Allegion wordt passend in uw systeemstructuur geïntegreerd en levert u alle gegevens die voor afrekening van belang zijn. Snel, betrouwbaar en zeer nauwkeurig.

Meer controle, minder rompslomp –
geheel automatisch

Tijdbeheer met SP-Expert zorgt voor een hoge mate van tevredenheid en transparantie: Van de registratie van de gewerkte uren via de foutloze afrekening tot het voeren van de betreffende salditeller. Door de vol-automatische werktijd- en toeslagberekening worden uw HR-medewerkers tevens ontlast, terwijl registratie- en berekeningsfouten worden voorkomen. Hierbij betrekt het systeem uw medewerkers actief bij het verwerken van correcties. Dit is bijvoorbeeld het geval als een werknemer is vergeten om zich in- of uit te boeken. Daarom is toegang tot het tijdbeheer op elk gewenst moment door middel van mobiele toepassingen of portalen mogelijk. Hierdoor worden correcties, analyses of het bijhouden van de eigen stamgegevens voor uw medewerkers nog flexibeler en gemakkelijker.

 

SP-Expert – Tijdbeheer vooruit plannen

In een tijdbeheersysteem worden normaal gesproken de al gewerkte uren geregistreerd, berekend en dienovereenkomstig beheerd. Het tijdbeheer SP-Expert van Interflex/Allegion kan meer: Dit systeem berekent op voorhand werkuren – in combinatie met de personeelsplanning – waarbij rekening wordt gehouden met alle wettelijke voorschriften, CAO's en bedrijfsinterne afrekeningsparameters. Hierdoor kunt u de werktijd gedurende een langere periode, bijv. tot het einde van het jaar, precies plannen en aansturen.
Uw voordeel: Werktijdtellers zijn ten opzichte van de contractuele werktijd altijd actueel. Dure voorzieningen voor verzamelde meerwerkuren worden overbodig of kunnen duidelijk worden verminderd.    

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.