Perfecte personeelsplanning –
precies en eerlijk

Perfekte Einsatzplanung

Uit een groot aantal parameters berekent de automatische roosteroptimalisering het ideale inzetplan waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van het bedrijf èn die van de medewerkers, alsook de rendabiliteit. De roosteroptimalisering van Interflex/Allegion is niet alleen georiënteerd op algemene parameters als personeelsbehoefte, de saldostanden van de medewerkers of werktijdmodellen. Ook wordt een willekeurig aantal individueel definieerbare factoren meeberekend.

Aan welke parameters hierbij welke waarde wordt toegewezen, wordt bepaald op basis van uw behoeften. Een belangrijke factor is vaak de rechtvaardigheid van de planning en een spreiding van werktijden die is gericht op de wensen van de werknemers. U kunt er zeker van zijn: De automatische roosteroptimalisering zorgt voor eerlijke dienstroosters – precies en snel.

De planner wordt ontlast –
de planningskwaliteit verhogen

Planningsvoorstellen kunnen op uurbasis of per dag voor een willekeurige periode worden gemaakt. Met een paar muiskliks kunnen de parameters worden bewerkt en aangepast, tot door herberekening de voor u optimale roostervariant is gevonden.

Met de automatische roosteroptimalisering van Interflex/Allegion creëert u roosters, die u niet handmatig in vergelijkbare tijd en kwaliteit kunt realiseren.  Bovendien stijgen door de overweging van de persoonlijke belangen de motivatie en de identificatie van uw medewerkers met uw bedrijf. Dit leidt tot een aanzienlijke toename van productiviteit en een lager ziekteverzuim.

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.