Productiviteitsfactoren
perfect vaststellen

Produktivitätsfaktoren

Met de productiviteitsanalyse van Interflex/Allegion kunnen uw interne gegevens of de gegevens in externe systemen exact worden onderzocht. Deze worden individueel voor u samengesteld en beschrijven de invloed m.b.t. uw productiviteit – zowel in positieve alsook in negatieve zin. Zo herkent u hoe iedere factor uitwerking heeft op het proces van toegevoegde waarde in uw bedrijf.

Met ons analysetool worden de kerncijfers van de afzonderlijke ondernemingssectoren bepaald voor de analyse van de personeelsbehoefteanalyse. Deze dienen als basis voor de berekening van uw personeelsbehoeften. Hierbij worden niet alleen de werktijden in verhouding tot de in deze periode gerealiseerde prestaties bekeken. Vele andere factoren zoals ziekteverzuim, seizoensgebonden of kalendarische bijzonderheden worden in de analyse opgenomen en zodanig toegelicht. Gedetailleerd en altijd afhankelijk van de branche of bedrijfssoort en bedrijfsgrootte.

 

 

Productiviteitsanalyse – ervaren experts vertrouwen

Naast de moderne en toekomstgerichte software SP-Expert, bieden wij een diepgaande en langdurige expertise van ons knowhow van ons advies- en serviceteam, dat Interflex/Allegion tot één van de meest toonaangevende aanbieders van Workforce Management maakt.

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.