OORDEEL VAN HET EUROPESE HOF VAN JUSTITIE - WIJ HEBBEN DE OPLOSSING

 • Toegangscontrole

  De oplossingen
  voor moderne
  beveiligings-
  concepten
  met het systeem
  IF-6040

 

 

EU uitspraak voor tijdregistratie - Hoogwaardige oplossingen voor de moderne, actuele eisen


Het Europese Hof van Justitie heeft bepaald dat: Werkgevers binnen de EU verplicht zijn om de werktijden van hun medewerkers te registeren. Dit betekent dat de werktijden van werknemers op omvattende wijze gedocumenteerd moeten worden. Dit heeft de volgende voordelen voor de werkgever:  

 

 • de tijdregistratie legt de basis voor de vergoeding die de werknemer ten deel valt, vooral als sprake is van verschillende (over-)werkregelingen.
 • de arbeidstijd van uw medewerkers wordt in volle omvang geregistreerd en vormt de basis voor een efficiënte personeelsplanning.
 • de werknemers hebben elk moment toegang tot hun diensttijdgegevens, overuren en vakantietijden, waardoor het niet meer nodig is om de HR-afdeling hiervoor te benaderen. 

 

Interflex biedt individuele tijdregistratiesystemen voor uw bedrijf, waarbij u steeds over actuele informatie beschikt. Andere voordelen van de oplossingen van Interflex zijn: Een overzichtelijk en intuïtieve look waarmee de gegevens kunnen worden bekeken en bewerkt; een comfortabele methode om arbeidstijden te registreren; automatische processen die uw administratieve werk reduceren.


Hier vindt u meer informatie over het thema tijdregistratie en over onze producten

 

 

 

 


INTERFLEX MANAGED SERVICES - de intelligente cloudoplossing voor uw tijdregistratie


We zijn ook in de cloud: We hebben Interflex Managed Services voor die bedrijven ontwikkeld welke efficiënt met investeringen en middelen om willen gaan en tegelijkertijd een productiviteitsgroei nastreven. De cloudbased tijdregistratie-oplossing bespaart uw IT- en HR-afdeling een hoop tijd en moeite en is te allen tijde up-to-date.

Dankzij het all-in-one-pakket voor uw tijdregistratie kunt u zich eindelijk op uw core business concentreren, de gegevens worden immers continu geregistreerd. Middels de mobiele toepassing hebt toegang tot uw gegevens. 

Hier komt u meer over tijdregistratie in de cloud te weten!  

 

TIJDREGISTRATIE IN DE CLOUD!
Default Poster Image Alt

 

 

KLANTEN HEBBEN VERTROUWEN IN INTERFLEX - maak nu zelf kennis met onze oplossingen!


Vele kantoren c.q. werkomgevingen hebben tegenwoordig een tijdregistratiesysteem. Een tijdregistratiesysteem van Interflex. Talrijke bedrijven zijn al enthousiast over onze producten – en vanzelfsprekend wij zijn erg blij met tevreden klanten en projecten die we gezamenlijk met onze klanten met succes hebben afgesloten. Lees zelf:

HEEFT U VRAGEN OVER HET THEMA TIJDREGISTRATIE - neem contact met ons op!


Gebruik hiervoor het contactformulier en stuur het aan ons toe. Onze collega’s nemen graag contact met u op.

Bevestig a.u.b. de Captcha-test

      

 

Vul de velden in die gemarkeerd zijn met een asterisk (*). Bedankt!

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.