Mobiele applicaties – overal en altijd

Als u medewerkers in de  buitendienst hebt of met wisselende werkplekken, vormen mobiele toepassingen een waardevolle aanvulling op het gehele workforcemanagementproces binnen uw bedrijf. Met mobiele oplossingen beschikken externe medewerkers ook over het juiste tool om om rechtstreeks van buitenaf toegang te verkrijgen tot actuele gegevens. De coördinatie wordt uitgevoerd door het personeelsmanagement door middel van centrale, eenvoudige controlemechanismen.

U kunt er zeker van zijn dat de mobiel beschikbare gegevens veilig, dus ook controleerbaar zijn. Uw eisen aan het workforce management in een netwerk, hebben wij duurzaam geïmplementeerd in onze mobiele applicaties.

 

Flexibel zijn –
onafhankelijk van tijd en plaats

Mobile Applikationen

Of het nu om tijdregistratie, personeelsplanning of andere systeemcomponenten gaat: Dankzij de mobiele toegang tot de essentiële functies en informatie van uw workforce management is het ook mogelijk om veranderingen op korte termijn in een snelle reactie uit te voeren. Van overal vandaan kunnen projecttijdboekingen worden uitgevoerd, correcties uitgevoerd of werktijden worden toegewezen aan bepaalde kostenplaatsen. Bovendien kunnen roosters op elk moment worden opgeroepen of direct worden gewijzigd, bijv. bij het verschuiven van afspraken. Tevens maken opvraag- en analysefuncties integraal deel uit van onze Employee Self-Service-oplossingen.

Met mobiele toepassingen van Interflex/Allegion bent u in staat om om alle groepen werknemers te betrekken bij uw workforce managementproces. U verlaagt uw kosten door gestandaardiseerde transacties en verhoogt gelijktijdig de transparantie in alle bedrijfssectoren.

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.