Weten, beslissen, succes hebben

Wissen, entscheiden, erfolgreich sein

De personeelscontrolling telt tot de belangrijkste elementen in het gehele personeelsbeheer. Nu wordt de gestructureerde analyse en gegevensverzameling in de HR-sector steeds veeleisender en vergt meer informatie. Grote hoeveelheden gegevens moeten worden beheerd en korte termijn wijzigingen moeten met zo min mogelijk inspanning in het gegevensbestand worden opgenomen. Om in uw bedrijf de juiste beslissingen te kunnen nemen, vormen deze drie methoden de basis:

 

  • Een betrouwbare prognose van de vraag
  • Een adequate, gestructureerde rapportage
  • Een systematisch gegevensbeheer en gegevensanalyse
 

Met de reportingmodule verdiept u uw kennis. Relevante gegevens zoals productiviteit per kostenplaats, informatie over afwezigheid, omzet per medewerker of groep kunnen op elk gewenst moment worden geanalyseerd en multidimensionaal in combinatie met andere belangrijke bedrijfskencijfers worden geanalyseerd. Dit resulteert in een nieuwe, efficiëntere personeelscontrolling. Dit vormt de grondslag voor succesvol en tegelijkertijd toekomstgericht handelen.

 

 

Vooruitgaan – met de tijd meegaan

Dankzij de reportingmodule van SP-Expert kunt u analyses gemakkelijk en snel genereren. Deze kunt u op basis van de intuïtieve gebruikersinterface door uw medewerkers in de HR-afdeling laten definiëren of als directe analyse door het management. De gegevens kunnen worden overgedragen naar ieder Business Intelligence Tool dat in de markt verkrijgbaar is. Hierdoor wordt de inhoudelijke waarde van de informatie en de veiligheid bij het nemen van beslissingen verder verhoogd.

Foutloze en direct beschikbare gegevens bij het identificeren van personeelkencijfers vormen een belangrijke bouwsteen voor de prijsbewuste ontwikkeling van een bedrijf. U versnelt uw reactievermogen, houdt risico's bij beslissingen minimaal en verbetert de kwaliteit van uw beslissingen.

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.