IF-800/W02 - IF-800VP

Product Description

Slave Terminals IF-800/W02 / IF-800VP

De slave-terminals van de familie IF-800/W02 /IF-800VP (VP = vandal-proof = vandalismebestendig) zijn speciaal ontwikkeld voor de vereisten van de toegangscontroles en de identificatie van personen.

Overzicht van de functies:

  • Toegangscontrole
  • Deurmanagement en -bewaking

Features


Interface:
De slave-terminals kunnen worden gebruikt in combinatie met een terminal-controller of een master-terminal.
Ze kunnen flexibel in nieuwe of bestaande omgevingen worden geïntegreerd.


Lezer:
De apparaten dienen voor de identificatie d.m.v. RFID- leesmedia en de deurbesturing. De apparaten zijn in staat om in combinatie met een controller NetworkOnCard- rechten voor offline-terminals met op badges te schrijven.


Gebruik / montage:
De lezerelektronica wordt bij voorkeur geïnstalleerd in onbeveiligde zones direct naast sloten en wordt met een max. 100 meter lange kabel aangesloten op de bijgeleverde I/O-controller. Hierdoor kan ook bij
beschadiging van de lezer een ongewenst binnendringen, door bijv. een kortsluiting, worden voorkomen.


Bijzonderheden:
Beide apparaten zijn ontwikkeld voor buitengebruik (IP65). Het model IF-800/W02 beschikt over ingegoten lezerelektronica en een vanaf fabriek gegoten 5 m toevoerkabel, zodat het tevens in koudere omgevingen kan worden gebruikt.
De waterdichte en vandalisme-bestendige aluminium behuizing is bijzonder geschikt voor installaties in ontoegankelijke gebieden (bijv. buitengebieden), omdat ze tegen externe mechanische schokken beveiligd is volgens EN 50102 IK 08 en alleen met speciaal gereedschap kan worden geopend.

De terminals IF-800/W02 zijn leverbaar met behuizingen in de kleuren antraciet. De terminals IF-800VP zijn in de kleuren zilver leverbaar.

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.