PegaSys 2.1

Product Description

PegaSys 2.1 


PegaSys-deurbeslagen vormen een perfecte aanvulling op een online-toegangscontrole voor een omvattende elektronische sluiting. Zones, die voorheen wegens technische of financiële redenen waren uitgesloten van een uitgebreide toegangscontrole, kunnen nu voordelig en flexibel worden ingebouwd in de beveiligingsarchitectuur.
 

Overzicht van de functies:

  • Offline-toegangscontrole
  • Lezen van NetworkOnCard-rechten

Features


Lezer:
Als leesprincipe staan Mifare Classic, Mifare DESFire, Mifare DESFire EV1, LEGIC Prime und LEGIC Advant ter beschikking.


Gebruik / montage:
De beslagen zijn geschikt voor een grote diversiteit deuren. Voor projecten zijn diverse uitvoeringen leverbaar (afmetingen, aanslag, greepuitvoering, etc.).
Ook zonder het leggen van kabels of andere bouwtechnische maatregelen, bieden ze u de veiligheid en het gemak van een elektronische toegangsoplossing op basis van een RFID- badge. De elektronische deurbeslagen kunnen gemakkelijk op aanwezige deuren worden gemonteerd.
PegaSys-beslagen zijn leverbaar als smalle en brede variant. De behuizing is vervaardigd van stevig RVS.
Het PegaSys-deurbeslag bestaat uit een binnen- en buitenbeslag, die optisch optimaal op elkaar zijn afgestemd. Bij de levering zijn zijn twee klinken inbegrepen, de elektronische eenheid, incl. batterijvak en de badge- leeseenheid.
Een passende mechanische sluitcilinder kan bij beide producten parallel zijn gemonteerd.
Bij PegaSys is het mogelijk om de reeds bestaande mechanische cilinders verder te gebruiken. Het cilindergat wordt hierbij door een kap bedekt. De kap kan uitsluitend door vernieling van buitenaf worden verwijderd, zodat gebruik van de mechanische cilinder in dat geval kan worden ontdekt.
 

Bijzonderheden:
De gegevensoverdracht geschiedt via NetworkOnCard: Online-apparaten schrijven toegangsbevoegdheden op de badge, die bij het boeken op het offline-deurbeslag worden gecontroleerd. Gelijktijdig worden hierbij toegangsgegevens (bijv. lage batterijstand) op de badge geladen, die bij de volgende boeking aan een online-terminal worden overgedragen aan het hogere
systeem. NetworkOnCard verbindt op deze wijze online- componenten en offline-toegangscontrole.

Ieder offline-deurbeslag kan individueel worden geconfigureerd. Zo kan bijv. een beslag automatisch
van 8.00 tot 16.00 uur voor het publiek op open worden geschakeld en kan een ander slechts door boeking met een geldige badge worden geopend. De software PegaSys Mobile helpt u bij het beheren van de beslagen. Hierdoor kunt u bevoegdheden in de deurbeslagen laden en diagnosegegevens opvragen.

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.