IF-4735 / IF-4735 AT3

Product Description

IF-4735, IF-4735 AT3 Master-terminal voor tijdregistratie

De terminalserie IF-4735 overtuigt door een veelzijdig, krachtig en gebruiksvriendelijk gebruik voor het contactloos identificeren en registreren van gegevens.

Overzicht van de functies:

  • Tijdregistratie
  • Kostenplaatsregistratie
  • Toegangscontrole (optioneel)
  • Barcode-registratie (optioneel)

Features


De met de modernste techniek uitgeruste terminals kunnen worden ingebouwd in een 10/100 MB ethernet- netwerk. Beide apparaten beschikken over een display met 4 regels en functietoetsen die u m.b.v. parameters kunt instellen. Alle boekingen worden in real-time gezonden naar het hostsysteem.
Als optie is tevens de aansturing en bewaking van bijv. deuren mogelijk. Met de terminals kunnen max. 7 slave- terminals worden aangestuurd.


Lezer:
De apparaten dienen voor de identificatie d.m.v. RFID- leesmedia. De master-terminal kan NetworkOnCard- rechten voor offline-terminals schrijven op identificatiemiddelen met Mifare- of LEGIC-technologie.


Gebruik / montage:
De terminal IF-4735 is bedoeld voor montage op wanden of zuilen in droge ruimten. De terminal IF-4735 AT3 is geschikt voor buitengebruik en kan worden bevestigd op muren of zuilen. Het apparaat is beschermd conform IP65. Een interne zelfregelende verwarming verwarmt tot de bedrijfstemperatuur is bereikt.


Bijzonderheden:
Bij het model IF-4735 is de voeding via PoE HuB (PoE= Power over Ethernet) zonder problemen mogelijk. Dit bespaart kosten voor een afzonderlijke voeding.
Het model IF-4735 AT3 moet op grond van de verwarming direct worden gevoed.

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.