IF-151 Sluitcilinder

Product Description

Sluitcilinder IF-151 

De sluitcilinder IF-151 overtuigt door een veelzijdig en gebruiksvriendelijk gebruik. Of het nu gaat om universiteiten, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, banken, verzekeringen, provinciale gebouwen, industriegebouwen, luchthavens enz. - elektronische sluitcilinders zijn de ideale oplossing om zonder veel moeite en kosten te voldoen aan de veiligheidsnorm.

Overzicht van de functies:

  • Offline-toegangscontrole
  • Oplag van NetworkOnCard-rechten

Features


Lezer:
Offline-Daten (NetworkOnCard) kunnen met actuele RFID-badges (MIFARE, LEGIC) worden gelezen. De vrijgave van het openingsmechanisme geschiedt bij een geldige bevoegdheid.


Gebruik / montage:
Met de serie IF-151 beschikt u over een voordelige en integreerbare oplossing. De elektronische sluitcilinder is opgebouwd uit een elektronische knop en een profielcilinder. De elektronische knop heeft hierbij de functie van een sleutel, doordat hij toegangsbevoegdheden evalueert en ervoor zorgt dat uitsluitend bevoegde personen kunnen openen en sluiten. De sluitcilinder IF-151 wordt gebruikt in alle conventionele sloten. Dit maakt het systeem geschikt voor zowel nieuwbouw, alsook voor bestaande objecten Voor de installatie of vervanging van bestaande cilinders zijn geen dure montagewerkzaamheden nodig. Als „sleutel“ zijn elektronische badges in creditcardformaat of in de vorm van handige sleutelhangers geschikt.


Bijzonderheden:
De sluitcilinder „kan omgaan“ met de toegangscontrolesystemen van IF-6020 en IF-6040, zodat de aanwezige gebruikersbevoegdheden en gegevensbestanden kunnen worden gebruikt. Omgekeerd kunnen ook de in de sluitcilinder opgeslagen boekingen gemakkelijk worden geanalyseerd in het bijbehorende toegangscontrolesysteem.

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.