Tijdregistratie en toegangscontrole in de cloud:
Interflex biedt de hoogste schaalbaarheid, prestaties
en beschikbaarheid

 

Cloud

Een dynamische arbeidswereld en markten vol veranderingen, alsmede hoge eisen aan producten en diensten - diverse complexe eisen hebben dagelijks invloed op uw onderneming. Daarom zijn er oplossingen nodig die uw onderneming ondersteunen om deze uitdagingen, in een wereld die voortdurend in beweging is, op een wendbare, snelle en competente manier  aan te gaan.

Dit geldt ook voor uw systemen voor digitaal tijdsbeheer en toegangscontrole. In dit geval vereist een uitgebreide en snelle systeemondersteuning de betrokken inzet van verschillende afdelingen (IT- en HR-afdelingen of bedrijfsbeveiliging). Er is echter bijzonder veel vraag naar de middelen van de IT-afdeling. Daar ontstaan vaak knelpunten op personeelsgebied die leiden tot grote administratieve inspanning.

Dus hoe kunt u de last op uw afdelingen verlichten? Het sluitende antwoord is: migreer succesvol naar de cloud met Interflex Managed Services en profiteer van de doorslaggevende voordelen van deze cloud-oplossing.

 

Cloud

Bespaar middelen, verhoog productiviteit
en creëer vrije ruimte

Wij hebben Interflex Managed Services ontwikkeld voor alle bedrijven die flexibel willen zijn, middelen willen besparen, hun productiviteit en toegevoegde waarde willen verhogen en kosten willen besparen. Met de cloud-gebaseerde oplossing ontlast u de verschillende afdelingen en laat u de professionele exploitatie van de applicatie en infrastructuur over aan de experts van Interflex. Profiteer van de vele voordelen van de webgebaseerde toepassing, zoals hoge prestaties, beschikbaarheid en gegevensbeveiliging - en gebruik de voordelen voor uw digitaal tijdregistratie en toegangscontrole.

Kortom: dankzij de cloud-oplossing geniet u van talrijke vrijheden, kunt u zich concentreren op het essentiële en bespaart u een van uw belangrijkste hulpbronnen - uw tijd.

 


Interflex Managed Services - alle voordelen op een rijtje:
 


Interflex Managed Services is modulair en dus schaalbaar in termen van service, gebruikerspakketten en functies. Uw eisen worden flexibel geïmplementeerd, of het nu vandaag, morgen of in de toekomst is.
 


Interflex neemt de ondersteuning van de cloud-gebaseerde oplossing over. Hierdoor beschikt u over extra middelen en worden bijvoorbeeld uw IT- en HR-afdelingen en de bedrijfsbeveiliging ontlast. Kortom: wij creëren vrijheid, zodat uw medewerkers zich kunnen concentreren op kerntaken en prioriteit kunnen geven aan projecten die waarde toevoegen.
 


Dankzij een zeer betrouwbare en hoog beschikbare systeemarchitectuur kunt u de toepassing op elk moment gebruiken - waardoor Interflex Managed Services 24 uur per dag voor u beschikbaar is. Bovendien biedt het systeem moderne beveiligingsnormen zoals end-to-end encryptie op basis van certificaten, zodat u veilig kunt communiceren.
 


Toegang tot uw applicatie en uw gegevens is op elk moment mogelijk, gewoon via het internet. Uw boekingen en aanvragen worden onmiddellijk en zonder vertraging verwerkt. Dit wordt gewaarborgd door constante systeembewaking en proactieve systeemoptimalisatie, zodat u op betrouwbare wijze over een krachtige toepassing kunt beschikken.
 


Wij voeren regelmatig updates en upgrades uit - zodat uw cloud-gebaseerde oplossing altijd up-to-date en beschermd is. U profiteert van de nieuwste functies, uitgebreide veiligheidsmaatregelen en de voortdurende verdere ontwikkeling van de gebruiksvriendelijkheid - voor een intuïtieve toepassing die uw werk elke dag gemakkelijker maakt.
 


Wij stellen het optimale pakket voor u samen: aangepast aan de ontwikkeling van uw bedrijf, betaalt u alleen voor de medewerkers die actief gebruik maken van tijdregistratie en/of toegangscontrole. Dankzij de vaste licentiekosten per persoon hebt u ook een voorspelbaar kostenoverzicht. Voor u betekent dit: "Cloud-On-Demand" in alle opzichten en volledige flexibiliteit.
 


Met Interflex Managed Services vormen de host en de randapparatuur een sterk team: beide zijn geïntegreerd in het centrale Update-Center en System-Monitoring. Zo worden alle in het systeem geïntegreerde componenten gelijktijdig en gemakkelijk bijgewerkt. Dit betekent dat de host en de randapparatuur altijd gesynchroniseerd en up-to-date zijn. U profiteert van een homogeen systeem waarin alle verdere ontwikkelingen parallel plaatsvinden - vandaag en in de toekomst en altijd made-by-Interflex.
 


Uw eisen worden snel en vakkundig door onze experts geïmplementeerd, zodat uw webgebaseerde oplossing aan uw behoeften voldoet en bij u past. De ondersteuning van het platform is de verantwoordelijkheid van een vast en ervaren team, dat uitsluitend zorg draagt voor een correcte werking van het systeem.
 


Door middel van veiligheidszones op meerdere niveaus en een strikte scheiding van onze klanten zorgen wij voor GDPR-conforme bescherming van uw gegevens. De datacentra bevinden zich in Duitsland, zodat wij en de exploiterende onderneming handelen volgens de overeenkomstige rechtsgrondslag.
 


Moderne IT-infrastructuur, uitgebreide service tools en processen gecertificeerd volgens ISO27001 en gericht op ITIL: Interflex Managed Services is ontworpen als een complete totaaloplossing volgens de beste praktijken, beproefde methoden en biedt de nieuwste technologieën.
 

 

Voor wie is de oplossing geschikt?
 

  • Voor alle bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor tijdregistratie en toegangscontrole in de cloud en die hun inspanningen en kosten willen beperken.
  • Voor alle bedrijven die al randapparatuur van Interflex hebben geïnstalleerd en willen profiteren van een upgrade naar de cloud.
 

Voor meer informatie over Interflex Managed Services, zie de brochure.
 
 
 
 
 
 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.