Gebouwen en terreinen
geen minuut uit het oog met videobewaking

Gebäude und Gelände komplett im Blick

De combinatie van videobewaking via CCTV-systeem (Closed Circuit Television) en een security management systeem heeft zich in de praktijk als complete oplossing al vaak bewezen. Uw beveiligingspersoneel profiteert van een complete bewaking en kan onmiddellijk reageren bij een gevarenmelding. Bij een alarmsituatie worden direct live-beelden van de betreffende camera’s ingeschakeld.

Daarnaast kunt u instructies direct uitprinten. Hierdoor worden de verantwoordelijke medewerkers actief ondersteund bij de beveiliging. Een ander voordeel: ook gearchiveerde opnamen kunnen op ieder gewenst moment direct in het beveiligingssysteem worden opgeroepen.

Videomanagement van meerdere
locaties gelijktijdig

De oplossingen voor camerabewaking zijn precies afgestemd op uw individuele behoeften en de branche-specifieke eisen. Dit impliceert een werkwijze die meerdere vestigingen gelijktijdig omvat. Hiervoor beschikt u over vele toegangs- en overdrachtsmogelijkheden. Complete oplossingen voor videobewaking bieden u verdere voordelen:

 

  • Schaalbaarheid op wens aanpasbaar
  • Onbeperkt uit te breiden
  • Naadloze integratie in bestaande IT-architectuur
  • Aansluiting op externe systemen zoals toegangscontrole via een groot aantal interfaces
 

Gecertificeerde beveiliging: Interflex heeft het keurmerk van de BHE (Duitse vereniging van fabrikanten en installateurs van systemen voor toegangscontrole e. V.) voor CCTV-bewakingssystemen. Dit certificaat krijgen in Duitsland uitsluitend ondernemingen die naast het gebruik van genormeerde producten hun systemen volgens de geldende voorschriften ontwerpen, inbouwen en onderhouden.

 

 

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.