Toegangscontrole

access-control

Met een intelligent beveiligingssysteem optimaliseert u uw bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd kunt u heel gemakkelijk te reageren op toekomstige ontwikkelingen en beveiligingsgerelateerde veranderingsprocessen binnen uw onderneming.

Meer Informatie

Biometrische herkenning

Biometrische Erkennung

Biometrische methodes zorgen voor een duidelijke verhoging van de veiligheid in bedrijven. Hiermee kunnen ze een zinvol en gemakkelijk te integreren uitbreiding van uw bestaande toegangssystemen zijn.

Meer Informatie

Offline-oplossingen

Offline Lösungen

Offline-terminals van Interflex/Allegion kunnen in alle systeem- en besturingsomgevingen worden geïntegreerd - zelfs in de modernste gebouwen met complexe structuren. Dit geeft u de mogelijkheid om het beveiligingsniveau in uw bedrijf op de korte termijn te verhogen.

Meer Informatie

Security Management Systeem

sicherheitsleitstand

Een betrouwbare beveiligingsoplossing bevat alle componenten voor een complete beveiliging van gebouwen. Met het Security Management Systeem brengt u alle bestaande beveiligingssystemen samen in uw bedrijf.

Meer Informatie

Videobewaking

video-surveillance

Met de integratie van een professionele videobewakingssysteem ondersteunen wij veiligheidspersoneel op een efficiënte manier. Gelijktijdig versterkt u de gehele beveiligingsstructuur in uw bedrijf.

Meer Informatie

Bezoekersbeheer

besucherverwaltung

Uw bedrijf wordt voortdurend bezocht door diverse groepen personen. Een effectief bezoekersbeheer leidt tot een significant grotere transparantie, efficiëntie en minder werkdruk voor uw medewerkers.

Meer Informatie

 

 

 

 

Evacuatiebeheer

video-surveillance

Met de oplossing voor evacuatiebeheer van Interflex genieten bedrijven voor het eerst van een efficiënte oplossing die een dynamisch beeld geeft van alle groepen mensen die zich op het moment van de oefening of de noodsituatie op het bedrijfsterrein bevinden en die mogelijk geëvacueerd moeten worden.


Meer Informatie

 

 

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.