Met Interflex/Allegion optimaliseert u uw bedrijfsprocessen

Onze experts werken voortdurend aan krachtige oplossingen die werkprocessen vereenvoudigen en de veiligheid binnen uw bedrijf verhogen. Afhankelijk van de vereisten, leveren wij intelligente complete systemen of individuele oplossingen voor Security Solutions en Workforce Management. Hierbij is uw investering op lange termijn beschermd door de flexibiliteit en schaalbaarheid van onze systemen.

Tot de nieuwste oplossingen voor toegangscontrole behoort de Opendor productlijn, de nieuwste generatie batterij-aangedreven sluitcomponenten met over-the-air technologie, bij uitstek geschikt voor een breed scala van toepassingen.

De Security Solutions sturen en regelen de toegang tot uw onderneming, waarbij rekening wordt gebouden met alle beveiligings- en veiligheidsaspecten. Binnen het Workforce Management biedt Interflex/Allegion u systeemoplossingen voor het efficiënte gebruik van de factor werktijd.


Onze oplossingen

Security Solutions

Doelgerichte investeringen in uw security management om ervoor te zorgen dat de veiligheidsnormen worden nageleefd en uitgevoerd.
Bij ons kunt u kiezen uit de volgende beveiligingsoplossingen:

Workforce Management

Met Workforce Management gebruikt u personeelressources op economische wijze en verbetert u de performance van uw bedrijf langdurig. Wij bieden u oplossingen voor:


Value added Solutions


Met innovatieve systemen komt Interflex/Allegion tegemoet aan de vraag  naar meer veiligheid, efficiëntere workflows en meer  gebruiksgemak.  Moderne toepassingen creëren bijvoorbeeld processen in het tijdbeheer nog functioneler en praktischer. Diverse analysetools optimaliseren uw processen en vergemakkelijken uw doelgerichte planning. Onze applicaties bieden u de volgende functies:

 

Professionele dienstverleningen van A-Z

Onze diensten omvatten: consultancy, projectmanagement, implementatie, installatie, onderhoud, training en ondersteuning –  alles van één bedrijf: Interflex/Allegion.

Onze experts geven u een doelgericht advies over de kernactiviteiten beveiliging, werktijd en personeelsplanning. Wij zorgen voor de invoering van uw Interflex/Allegion-systeem, voeren orders op tijd uit en geven volledige after sales-service, nadat het bedrijf in werking is. Voor de juiste systeemapplicatie in de dagelijkse praktijk van uw bedrijf, scholen wij uw medewerkers.

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.