Het is zover. Interflex en plano. zijn nu één team!

 

Het is zover. Interflex en plano. zijn nu één team!

Na de aankondiging van afgelopen november maakt plano. nu echt deel uit van Interflex. Robert Schüler blijft leidinggevende en persoonlijk actief als klantadviseur en neemt het management over van de divisie Advanced Workforce Management bij Interflex.

 

Na het bekendmaken van de overname begin november vorig jaar zijn de twee partnerbedrijven Interflex en plano., aanbieder van workforce management oplossingen, nu één team. Allegion, het moederbedrijf van Interflex, heeft de overname van plano. voltooid op 3 januari 2023.

 

Vanaf nu is plano.’s nieuwe bedrijfsnaam ‘plano solutions gmbh’ (of Plano). Met onmiddellijke ingang zal Robert Schüler, voorheen directeur van plano., de leiding over Plano nemen. Daarnaast zal hij leidinggeven aan de business unit Workforce Management bij Interflex. Als merk van Interflex op het gebied van Advanced Workforce Management wordt de huisstijl van Plano verder in lijn ontwikkeld. Dit betekent onder andere dat het logo zal worden aangevuld met de vlinder van Interflex.

 

Alles vanuit één hand

Voor Interflex en Plano is de fusie een belangrijke en logische stap, aangezien veel klanten de oplossingen en producten van de twee bedrijven al combineren. Vanaf nu kunnen klanten dus profiteren van talloze synergiën: een gezamenlijke, brede oplossing en productportfolio op het gebied van workforce management, de continue verdere ontwikkeling van de software en een groter team van deskundige consultants. Robert Schüler blijft leidinggeven aan zijn team en blijft actief als klantadviseur. “Mijn team en ik kijken uit naar de nieuwe uitdaging”, zegt Robert Schüler. “Samen met Interflex bieden we nu alles uit één hand, waarbij we een moderne en krachtige oplossing creëren waarmee we onze klanten willen inspireren.” 

 

Software voor workforce management

Het doel van advanced workforce management is het inzetten van het meest geschikte personeel – op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste kwalificaties. De toepassingsgebieden zijn personeelsbehoeftebepaling, personeelsplanning, employee self service, tijdbeheer, tijdregistratie en controlling. Dit stelt bedrijven in staat de capaciteits- en roosterplanning te verbeteren en de productiviteit te verhogen door middel van vraaggericht personeelsbeheer.

Wil je meer informatie? Neem dan hier contact op.

 

 


Contact:
Interflex BE
Sabine van den Ende
Marketing Communications
sabine.vandenende@allegion.com

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.