Juridische aanwijzingen

 

Auteursrechten

Copyright Interflex Datensysteme GmbH. Alle rechten voorbehouden.

De vormgeving en inhoud van onze internetpagina's, zoals bijvoorbeeld teksten, grafieken en afbeeldingen vallen onder het auteursrecht en andere wetten ter bescherming van het geestelijke eigendom.

Het wijzigen, verspreiden van de inhoud van deze internetpagina’s inclusief framing of andere maatregelen/handelwijzen is niet toegestaan. Bovendien mag deze inhoud niet voor commerciële doelen gekopieerd, verspreid, gewijzigd of voor derden toegankelijk gemaakt worden. Een volledige of ook gedeeltelijke vermenigvuldiging, verspreiding, reproductie of doorgeven of ieder ander gebruik is zonder de schriftelijke toestemming van Interflex Datensysteme GmbH niet toegestaan.

 

Garantie en aansprakelijkheid

Onze websites werden met de grootste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid opgesteld en worden regelmatig bijgewerkt. Echter ondanks regelmatige controles kan niet worden gegarandeerd dat deze foutloos zijn. Interflex Datensysteme GmbH kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld of garant staan voor de volledigheid, nauwkeurigheid en actualiteit van de inhoud van haar websites.

Het gebruik van de op onze internetpagina’s beschikbaar gestelde inhoud gebeurt geheel voor eigen risico van de gebruiker.

 

Links

Op de websites van Interflex zijn links opgenomen, die naar andere websites leiden.

Interflex heeft geen invloed op de vormgeving en inhoud van de gelinkte websites. Interflex distantieert zich derhalve uitdrukkelijk van de complete inhoud van alle gelinkte pagina’s op alle websites, inclusief de subpagina’s van Interflex. Dit geldt voor alle bij Interflex aangebrachte links en voor de complete inhoud van alle pagina’s waar de links of banners naartoe verwijzen.

 

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.