Jouw begin bij ons. Zo wordt je een doener.

 

Doeners zijn proactief, creatief, denken outside the box en zoeken naar nieuwe oplossingen. Past dat bij jou?
Dan bieden wij jou de mogelijkheid en de passende omgeving daarvoor.


Reageer nu via ons jobportaal en kies de passende vacature, al naargelang het opstapniveau en profiel.
Wij verheugen ons op jouw sollicitatie.


Ben je een doenerstype, maar staat jouw vacature er niet bij?
Schrijf dan gewoon een open sollicitatie!

 

Jouw opstap als:
doener

Jij bent op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en wilt graag deel van een succesvol, middelgroot bedrijf uitmaken, dat de werkomgeving van miljoenen werknemers vormgeeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Direct vanaf de eerste dag maak je deel uit van één van onze gemotiveerde, veelzijdige teams, ontwikkelt concepten en voert verantwoordelijke taken uit. Bij ons draag je bij aan de vormgeving en ben je onderdeel van het succes van het bedrijf.

 

Ben je heel gemotiveerd, wil je vormgeven en ben je op zoek naar een beroepsmatige nieuwe start? Wij bieden ook beroepsmatige overstappers de mogelijkheid om zich als doener verder te ontwikkelen. Past je kwalificatie niet voor 100% bij de aangeboden vacature? Geen probleem: neem gewoon het initiatief, schrijf een open sollicitatie en overtuig ons van jouw doenerspersoonlijkheid. Wij werken dan graag mee aan jouw individuele begin bij ons.

Interflex Macher!

 

 

Wordt de doener van morgen:
Ons opleidingsaanbod

 

Heb jij je schooltijd met succes afgesloten of zoek je tijdens of na jouw studie een spannende, beroepsmatige omgeving die je nader wilt leren kennen? Perfect. Want wij bieden je diverse mogelijkheden om jouw beroepsmatige start te maken, vorm te geven en je tot een doener te ontwikkelen. Werk mee aan je eigen toekomst en blijf doorgroeien.Ben je een schoolverlater?

Heb jij je opleiding met succes afgesloten en ben je klaar voor jouw beroepsmatige toekomst? Wij ondersteunen je daarbij. Wordt ook één van onze doeners en blijf doorgroeien. Wij bieden je de mogelijkheden tot een opleiding of een duale studie. Daarbij volgen wij geen 0/8/15 standaard-opleidingsschema. Want jij bent vanaf het begin belangrijk. Als jouw opleidingspartner bieden wij jou vakkennis en een praktische werkomgeving aan, waarbij je actief meewerkt aan onze producten en oplossingen – en wij begeleiden je graag gedurende het hele traject en staan je met raad en daad terzijde. Samen geven wij vorm aan jouw individuele ontwikkelingsplan, dat volledig is afgestemd op jouw belangstelling, verwachtingen en sterke punten. Daarbij helpen wij je ook om eens over de „schouder van een ander“ mee te kijken en zo praktische ervaring in andere delen en projecten van het bedrijf te verzamelen.

Interflex Macher!
Interflex Macher!

 

 

Geïnteresseerd? Begin dan als doener aan één van de volgende duale studies:

 

  • Bachelor of Arts: Bedrijfsinformatica – vestiging: Karlsruhe en Durchhausen

Goed om te weten: Bij deze duale studierichting werken wij nauw samen met de DHBW Baden-Württemberg. En als je flexibel bent en bereid bent om heen en weer te reizen, ondersteunen wij jou daarbij. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Bachelor of Arts: Informatica – vestiging: Karlsruhe
  • Bachelor of Arts: BWL – DLM – vestiging: Stuttgart

 

Onze opleidingsmogelijkheden voor doeners zijn er o.a. voor de volgende afdelingen:

  • Elektronicamonteur voor apparaten en systemen, service – bij verschillende vestigingen
  • Administratief medewerker voor kantoormanagement, service – bij verschillende vestigingen
 

Heb je belangstelling voor een andere studierichting of zoek je een andere opleidingsrichting? Of wil je graag als doener op een andere locatie met jouw beroepsleven beginnen? Aarzel dan niet en schrijf een open sollicitatie aan centraljobs@allegion.com of neem telefonisch contact op onder (+49) 178-8763477.

 

 

Praktijkervaring gewenst tijdens de  
studie?

 

Zit je midden in een studie en zoek je naar een stageplaats bij een dynamisch, middelgroot bedrijf? Indien jij je stage bij ons als doener actief mee wilt bepalen, ben je bij ons aan het juiste adres. Solliciteer dan bij ons naar een stageplaats of als combinatie van werk en studie. Al vanaf de eerste dag ben je een vast onderdeel van het team en werkt actief mee. Als bedrijf geven wij samen met jou invulling aan jouw stagewerkzaamheden bij ons en bieden jou een interessant kijkje in onze product- en oplossingenwereld. Geïnteresseerd? Solliciteer dan bij ons.

 

Heb je een interessant onderwerp voor jouw scriptie/proefschrift? Of ben je op zoek naar een onderwerp voor jouw scriptie? Neem dan gewoon het initiatief en solliciteer via centraljobs@allegion.com of meld je gewoon telefonisch aan op (+49) 178-8763477.

 

 

 

 

      

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.