Daarom zijn wij voor jou de ideale werkgever:


op zoek naar een werkomgeving, waar jouw mogelijkheden gestimuleerd worden, je al snel zelf verantwoordelijk bent en die jou alle vrijheid voor jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling biedt?

Perfect!

Want wij vinden het belangrijk dat je snel de verantwoordelijkheid op je neemt en de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te introduceren.
Wij ondersteunen jouw sterke punten daarbij zo goed mogelijk en creëren een vertrouwelijke werkomgeving, waarin jij je mogelijkheden optimaal kunt benutten.


Onze belofte:
"Vrijheid voor doeners"

 

 

Uitvinders zijn welkom.

Dankzij de oprichter van ons bedrijf, Willi Haller, en zijn idee om de arbeidstijd en daarmee ook de waarde van vrije tijd meetbaar te maken, vormen en vereenvoudigen wij al meer dan 40 jaar de werkdag van miljoenen mensen en ook die van onszelf – ongeacht of het om mobiel werk, op kantoor of bij de klant ter plaatse gaat. Deze kennis maakt ons trots en vormt een belangrijk deel van onze identiteit. Daarom is het voor ons heel belangrijk dat je een werkomgeving krijgt, waarin jij jouw mogelijkheden en sterke punten ten volle kunt benutten, ook eens outside the box denkt en nieuwe wegen inslaat.

Interflex Macher!

 

Jouw mening telt mee!

Als doener werkt je in belangrijke mate mee aan het succes van ons bedrijf. Want door onze platte hiërarchieën en de kleine teams reageren wij flexibel op de markt en kunnen zo heel snel beslissingen nemen. Als medewerker krijgt je de autonomie, die jij nodig hebt om jouw werkzaamheden zo vorm te geven, dat jij ze naar jouw mening en ervaringen zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Wij stimuleren jou om aan teamoverkoepelende projecten deel te nemen en nieuwe wegen in te slaan om oplossingen te vinden, waarvoor je dan zelf verantwoordelijk bent en die je samen met jouw team kunt uitvoeren. Heb je een goed idee? Dan bieden wij jou met onze interne ideeënbus en enquêtes precies het juiste platform, waaraan jij en anderen kunnen deelnemen. Of je geeft het gewoon direct aan ons door.

Interflex Macher!

 

Team van harde werkers!

Veel plezier als team en toch grote prestaties leveren? Dat kan! – Door onze samenwerking waarderen wij elkaar, staan open voor elkaar en helpen elkaar waar wij kunnen. De „jij-vorm“ in de omgang bevordert de communicatie. Bij ons telt de mens ook echt als mens. Want wij weten dat alleen tevreden medewerkers juist die prestaties leveren, die ons als bedrijf succesvol maken. Een sterke teamspirit en creatieve samenwerking met wederzijdse waardering zijn belangrijk, want daardoor kunnen wij onze klanten de beste oplossingen bieden. D.w.z.: een werkomgeving waar men zich op zijn gemak voelt en een heleboel spannende taken om verder de groeien en vorm te geven.

Interflex Macher!

 

Jouw ontwikkeling. Onze uitdaging.

Bij ons tel je mee! Wij stimuleren jouw ontwikkeling op een actieve manier, door veelzijdige opleidingsmogelijkheden, cursussen, „Learning on the Job“ en functiegesprekken. Want wij weten dat wanneer jij je individueel verder kunt ontwikkelen, jouw sterke punten beter tot uitdrukking komen en je bovendien de kans krijgt, al snel verantwoordelijk voor je eigen handelen te zijn. Als doener kun je al jouw mogelijkheden ten volle benutten.

Daarbij werk je als doener actief mee aan de weg die wordt ingeslagen. Wij bieden je de mogelijkheid om een kijkje op andere afdelingen binnen het bedrijf te nemen en actief aan veelzijdige afdelingsoverkoepelende projecten deel te nemen. Klinkt dat niet als normaal? Dat is het ook niet.

Interflex Macher!

 

 

 

 


Onze voordelen:
Als jij tevreden bent, zijn wij het ook!


Naast vertrouwen, waardering en autonomie genieten onze doeners van nog meer aantrekkelijke voordelen.
Want wij weten dat wanneer jij tevreden bent, jij je dan optimaal verder kunt ontwikkelen en ook meer zult presteren.

 

Enthousiast en behulpzaam: Ons doenersteam

Bij ons wordt de teamgedachte en ons wederzijds respect bij de samenwerking in hoofdletters geschreven.
Vertrouwen en flexibiliteit evenals een open communicatie met elkaar zijn voor ons belangrijke welzijnsfactoren, die onze doeners plezier in hun werk geven. 

 

Jouw ontwikkeling. Onze uitdaging.

Of het nu om een vaktechnische training of Soft Skill-training gaat, wij bieden onze doeners de mogelijkheid, zich vaktechnisch en individueel verder te ontwikkelen en ook eens bij andere interdisciplinaire projectteams „over de schouders“ mee te kijken.

 

Een aantrekkelijk pakket van voorzorgs- en aanvullende maatregelen

Een doenersmentaliteit en successen worden beloond. Wij ondersteunen onze doeners bij hun pensioenvoorzieningen, bijv. met een bijdrage voor de levensverzekering. Evenals door betalingen voor spaarregelingen, bijdragen voor de kinderopvang en aanvullende verzekeringen voor bedrijfsongevallen en een ziektekostenverzekering voor het buitenland in geval van internationale zakenreizen.

 

Aantrekkelijke medewerkerskortingen

Via „Corporate Benefits“ heb je als doener de mogelijkheid om producten en diensten van bekende fabrikanten en merken aan te schaffen – en dat voor aantrekkelijke speciale prijzen.

 

Moderne hard- en software

Alle doeners werken op hun eigen laptop, die zij van ons ontvangen, en de modernste software.
Met een mobiele toegang ben je niet meer plaatsgebonden en dus flexibel. 

 

Work-life-balance

Als uitvinder van de variabele werktijden weten wij hoe belangrijk een uitgebalanceerde Work-Life-balance is.
Daarom bieden wij onze doeners de mogelijkheid om mobiel en flexibel te werken, zodat het werk op hun individuele levenssituatie is afgestemd.

 

Moderne mobiliteit

Wij denken aan morgen. En bieden je de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden fietsen en e-bikes te huren.

 

Gezondheid op de werkplek

Met verschillende gezondheidsacties bevorderen wij de gezondheid van onze doeners, bijv. met rugtrainers, bewegings- en voedingsadviezen op de werkplek of een financiële tegemoetkoming voor goedgekeurde brillen voor werkzaamheden achter het beeldscherm.
Met de pme Familienservice c.q. Anthem (in België, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland) bieden wij bovendien een gratis advies- en bemiddelingsservice aan, die onze doeners in de verschillende levenssituaties coacht.

 

Gratis frisdranken

Voor onze doeners zijn de frisdranken op alle locaties gratis.

 

Wij vieren onze successen

Een zomerfeest of kerstfeest, bij ons vinden regelmatig bedrijfsfeesten en evenementen plaats.
Gezamenlijke successen worden als team gevierd.

 

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.