Interflex maakt deel
uit van Allegion


Interflex behoort sinds 2013 tot Allegion en is daarmee onderdeel van een krachtig, wereldwijd opererend netwerk.

De bedrijfsgroep omvat 25 sterke merken en is gespecialiseerd in beveiligingstechniek van deuren - in sommige gevallen al meer dan 100 jaar.

 

Interflex/Allegion biedt de volgende producten en diensten Ontwikkeling van individuele beveiligingsconcepten met toegangscontrole, biometrische herkenning, offline-oplossingen, video-bewaking, security management systeem, bezoekersbeheer en Bedrijfsspecifieke oplossingen voor workforce management met tijdbeheer en personeelsplanning

Van de ontwikkeling en productie van branche-onafhankelijke hard- en sofwareoplossingen, het brede sales- en servicenetwerk tot het onderhoud van alle systemen en installaties, hiervoor heeft u slechts één aanbieder nodig: Interflex/Allegion.

Of het nu om organisatieadvies, projectmanagement, onderhoud, support of opleidingen gaat – het uitgebreide serviceaanbod is het bewijs van onze permanente klantgerichtheid. Wij staan onze klanten in vele vestigingen in Europa met raad en daad bij en zijn ook bij u in de buurt.

 

Interflex breidt workforce management activiteiten uit

 

Interflex Workforce

WorkforceIT BV Nederland maakt nu deel uit van Interflex. Daarnaast breidt Interflex het portfolio uit met de cloudgebaseerde native app SP-EXPERT Connect van Astrum Benelux BV. Met het samengaan met deze jarenlange distributie- en servicepartners voor de Benelux-landen en de native app bouwt Interflex het portfolio op het gebied van workforce management uit en versterkt het bedrijf zijn aanwezigheid op de markt en zijn klantgerichtheid.

Lees nu meer hierover >>

 

 

 

 

 

 

Contact

Allegion N.V.

Pontbeekstraat 2
B-1702 Groot Bijgaarden

Telefoon: +32 2 5830999
Telefax: +32 2 5829252
E-mail: sales.be@allegion.com

Interflex/Allegion
Newsletter

U kan zich gratis inschrijven op onze nieuwsbrief,

zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws van

ons bedrijf en onze producten.